www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Måndag morgon!

God morgon kära läsare! Fyfan vilket regn väder det var under natten!! Vaknade några gånger att det smattrade på som sjutton på fönstret. Har ni sovit gott annars då?
 
Idag så ska vi inte göra så mycket, ska i alla fall ta mig ut en stund samt gå köpa lite frukt som man kan mumsa i sig nu... Håller på slutar röka, så vi får se hur det går :)
 
Vad ska ni hitta på idag? :)
 
 
Älskade ängel <3
 
 

Sova sött

Godkväll läsare ! Just nu ligger jag i sängen och har börjat med del fem av boken Nattens hus. Jävligt bra , så det är något jag rekommenderar. 

Tänkte lägga mig för natten ni innan prinsessan vaknar , då är det full rulle igen. Man tackar att man har mobilen att blogga ifrån nu på kvällen då datorn är avstängd.

Godnatt alla söta, och sov så gott och ha en fortsatt trevlig Lördag! ❤️❤️



Lördagsmys!

Godkväll mina kära! Sitter här just nu och nyser som tusan, jag vill bara bli frisk igen.. :( Idag har vi inte gjort så mycket, det blev mest mys här hemma med lillfamiljen.
 
På kvällen tog jag ett jättevarmt bad, och det behövdes om jag ska vara helt ärlig. Det ska blåsa lika mycket imorgon med men imorgon går vi till Farsta Centrum och handlar för nästa vecka. Ska bli trevligt.
 
 
 
Gud vad jag saknar dig ... <3
 
 

Blä väder

God förmiddag! Herregud vilket tråkigt väder det var idag då 😔 inte alls sugen på gå ut... 

Har sovit jätte dåligt under natten så jag är verkligen jätte trött. Men ikväll ska jag väl bara ta hand om mig själv när lilla älsklingen sover ❤️



Sjukstuga till 100% ..

Godkväll folkisar! Hur har ni denna fredagskväll? Vi har det bara lugnt , för att här hemma är alla sjuka .. Jävla skit som vanligt asså, man tröttnar för man blir så jävla less... -.-
 
Men men , idag har man inte gjort så mycket. Jag och Lea gick ut tidigare på förmiddagen efter vi hade ätit lunch. Älskling slutade tidigt idag så det var hur mysigt som helst.
 
 
 

 
 

Lång dag

Godkväll alla söta människor, är fan helt slut! Har varit vaken sedan halv sex i morse och just nu så känns de som att ögonen kommer gå i kors.. Full rulle hela dagen lång.
 
Vi gick och hälsade på min mormor och morfar idag och det var hur mysigt som helst.. Så mycket kärlek och en massa go mat. Sedan kom min morbror och hans fru över vilket var en överraskning .. Har inte träffat dom på länge!
 
 Älskade lillebror , jag saknar dig så otroligt så att det gör ont.....
 

Lång dag ..

Godkväll åter igen :) Just nu händer det inte så mycket. Satt och spelade lite på datorn och nu ska jag skicka till jobb.. Hahah!
 
Idag har det varit lite upp och ner om jag ska vara helt ärlig. Leas känslor har varit upp och ner men man gjorde det bästa utav situationen. Lilla prinsessan!
 
Imorgon så är det öppna förskolan som gäller, sedan ska jag inhandla lite saker tills på Lördagdå jag och älskling firar 3 år på måndag men vi firar lite tidigare då han jobbar sent på måndag! :(
 
 
 
 
 

Trött ..

Godkväll människor! Just nu ligger jag i sängen och snackar med Emma på Facebook , men känner att ögonen börjar bli tunga. 

Dagen har varit helt underbar, så nu går jag och lägger mig så att batterierna är full laddade imorgon ❤️ 

Godnatt 😴


Längtar tills imorgon då jag får se ditt underbara leende igen. Mamma älskar dig så mycket ❤️❤️

Dagens ....

 
Denna är jag ganska sugen på... skit snygg. 299:- på hm.se
 
 
 

Ny dag

 
God morgon mina kära! Här hemma har vi varit uppe sen sex i morse som alltid. Så nu har vi hunnit med en massa morgonbus och massa mysande.
Pappa jobbar sent idag så de känns lite tråkigt faktiskt, saknar honom redan liksom.
 
På måndag så firar vi våran 3-års dag. Tiden bara flyger iväg .. Man hinner liksom inte med ibland, och snart är Leas 1 årsdag här.. Herrejävlar säger jag bara!
 
Puss!

Godkväll !

Hejsan gott folk.. Är verkligen sjukt trött men tänkte skriva lite :) Idag var jag och Lea hemma hos min mormor och morfar och hälsade på och det gick verkligen sjukt bra om jag ska vara ärlig.. Hon var inte så mammig som hon brukar vara. Hon kom in i en seperationsångest vid en viss ålder, men det är fullständigt normalt.
 
Imorgon ska vi inte göra så mycket.. Blir att städa och fixa hemma samt ta sig en promenad vilket jag tycker är sjukt skönt!
Vad tycker ni om? :)
 
 
 
Kommer sakna sommaren och våren, men jag välkomnar vintern också , :)
 
 

Tjabba!


Hejsan alla pepps! Vilken lyx morgon jag fick idag, min älskling var så snäll och tog Lea i morse så jag fick sova ut lite. Tack världens bästa älskling! :) <3
 
Är ni bakis idag då? Antar att de var många som var ute igår, inte vi inte. Vi hade bara en mysig tid tillsammans och gjorde faktiskt inget speciellt!
 
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0